درب رادیاتور
توضیحات دستهبندی
موتورهای احتراقی با عملکرد نرمال خود، گرمای زیادی تولید می کنند. بدون حذف گرما از موتور، خودرو با انبوهی از مشکلات مواجه می شود که در نهایت منجر به خرابی موتور می شود. خرابی سیستم خنک کننده می تواند شما را درگیر کرده و حتی ممکن است در موارد شدید باعث خرابی کامل موتور شود. خوشبختانه، یکی از دلایل رایج و آسان برای رفع مشکلات سیستم خنک کننده، تعویض درپوش معیوب رادیاتور است. زمانی که شما علائم خرابی درپوش رادیاتور را بدانید، به راحتی می توانید زمان تعویض آن را تشخیص دهید.
در رادیاتور چیست
درپوش رادیاتور نگهدارنده سیستم خنک کننده است. سیستم خنک کننده از مایع خنک کننده تحت فشار (که به عنوان ضد یخ نیز شناخته می شود) استفاده می کند تا گرمای انباشته شده را از موتور دور کند. داشتن یک درپوش رادیاتور کاربردی برای این فرآیند بسیار مهم است، زیرا فشار مناسب را حفظ می کند. هر درپوش رادیاتور برای مقدار معینی از فشاری که می تواند نگه دارد رتبه بندی می شود (به عنوان مثال 0.9 بار، 13 PSI و غیره). سیستم های خنک کننده مختلف فشارهای متفاوتی را نیاز دارند. مهم است که یک درپوش رادیاتور خریداری کنید که با مشخصات کارخانه مطابقت داشته باشد. تحت فشار قرار دادن سیستم خنک کننده برای افزایش نقطه جوش مایع خنک کننده ضروری است. این فشار باعث می شود مایع قبل از تبخیر گرمای بیشتری را نگه دارد.
کاربرد در رادیاتور
بیشتر موتورها دقیقاً در نقطه نقطه جوش آب (212 درجه فارنهایت) دمای عملکرد معمولی دارند. اگر مایع خنک کننده در موتور بجوشد، موتور را به طور موثری خنک نمی کند، زیرا گاز تقریباً به خوبی مایعات مایع را از سیستم خارج نمی کند. سیستم خنک کننده با فشار مطلوب موتور را قادر می سازد تا کارآمدتر کار کند و از آن در برابر آسیب محافظت می کند. مایع خنک کننده معمولاً از آب و ضدیخ به نسبت یک به یک تشکیل شده است. آب گرمای موتور را جذب می کند و ضد یخ نقطه جوش مایع خنک کننده را افزایش می دهد.
مایع خنک کننده نباید تبخیر شود و تبخیر آن علامت مثبتی نیست، زیرا مایع خنک کننده گازی یا به طور کامل از طریق نشتی سیستم را ترک می کند یا فضای بیشتری را نسبت به آنچه که باید اشغال می کند که باعث ایجاد فشار بیش از حد می شود. برای جلوگیری از فشار بیش از حد، که می تواند به اجزای سیستم آسیب برساند، یک شیر با فنر روی درپوش رادیاتور مایع خنک کننده اضافی را به مخزن انبساط (که به مخزن نیز معروف است) وارد می کند. تحت فشار کمتر، درپوش مایع خنک کننده را به داخل سیستم خنک کننده می کشاند.
نحوه بستن در رادیاتور
با توجه به اینکه در رادیاتور مجموعه سیستم خنک کننده را تحت فشار قرار می دهد، باز و بسته کردن در آن شرایط خاص خود را دارد و در صورت رعایت نکردن، ممکن است آسیب جدی به شما وارد کند. برای باز کردن در رادیاتور باید مراحل زیر را طی کنید:
- ابتدا صبر کنید تا موتور خودرو به اندازه کافی خنک شود. این مورد را از طریق دماسنج پشت آمپر می توانید بررسی کنید.
- در کاپوت ماشین را به وسیله قطعه ای که قفل آن است، باز می کنید.
- در کاپوت را از طریق میله ای که گوشه کاپوت قرار گرفته است، در جایگاه خود و به سمت بالا فیکس و ثابت نگه دارید.
- در رادیاتور در بخش بالایی آن قرار دارد و روی آن شکل هندسی بیضی شکلی قرار دارد که آن را قابل تشخیص می کند.
- تکه پارچه ای روی آن می اندازیم، در رادیاتور را از روی پارچه به سمت پایین فشار داده و آن را می چرخانیم تا باز شود.
- پس از چک کردن رادیاتور، در را روی آن گذاشته و فشار می دهیم، سپس خلاف جهتی که باز کردیم میچرخانیم تا کامل بسته شود.
خرید در رادیاتور
در رادیاتور نقش مهمی در حفظ فشار داخلی سیستم خنک کننده خودرو ایفا می کند. این قطعه با نوع عملکرد خود باعث حفظ سلامت موتور خودرو می شود. نکته مهم این است که در رادیاتور هر خودرویی، مخصوص آن طراحی شده است و با ظاهر و ساختار رادیاتور آن متناسب است. هنگام خرید این قطعه، حتما دقت کنید تا محصولی که دریافت می کنید برای ماشین خود باشد. در بازار آنلاین اتوموبی قطعه در رادیاتور مناسب تمام خودرو ها تهیه و فراهم شده است. برای خرید، کافیست به سایت مراجعه کرده و درخواست خود را ثبت کنید.
قیمت در رادیاتور
در رادیاتور یکی از قطعات داخلی خودرو هست که متناسب با هر نوع ساخته می شود. ساختار آن به گونه ای است که فشار لازم برای هر رادیاتور را تامین می کند تا مناسب سیستم و ظرفیت موتور آن باشد. قیمت این محصول، با توجه به نوع خودرو و شرکت تولید کننده متفاوت است. به طور کلی در رادیاتور قیمت بالایی ندارد و جز قطعات ارزان قیمت خودرو محسوب می شود. با خرید از بازار آنلاین اتوموبی می توانید این محصول را با بهترین و نازل ترین قیمت تهیه کنید. این اطمینان را داشته باشید که سفارش شما در کوتاه ترین زمان ممکن به تمام نقاط ایران قابل ارسال است.